Leikkisän näyttävä, Kaapelitehtaalla sijaitseva Teatterimuseo vaalii nimensä mukaisesti suomalaista teatteri- ja tanssiperintöä. Omintakeinen ja monelle tapahtuman järjestäjälle tuntematon tila liittyi Venuu.fi:hin jo palvelun alkutaipaleella saadakseen museoon ihmisiä myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Teatterimuseo

Teatterimuseon käyttöä yksityisten juhlien näyttämönä vaikeuttaa kaksi asiaa:

  1. Museossa on välillä esillä erityisen herkkiä museoaarteita, joten erittäin tärkeää ottaa huomioon, miten aarteet ja juhlat saadaan yhdistettyä turvallisesti.

  2. Teatterimuseo on voittoa tavoittelematon säätiö.

Venuun kautta tulevaa tilavuokraustoimintaa ei koitenkaan koettu uhaksi, vaan juhlatoiminta on otettu rohkeasti osaksi Teatterimuseon päivittäisen toiminnan pyörittämistä ja kasvua.

Teatterimuseon projektipäällikkö Meri Eerola valottaa mielellään Venuun ja Teatterimuseon välisen yhteistyön maagista onnistumisen reseptiä.

1. Miksi Teatterimuseo päätti lähteä mukaan Venuun palveluun?

"Venuun innostus välittyi ja resonoi oman innostuksen kanssa. Mielestäni on hienoa, että on olemassa palvelu, joka kannustaa ihmisiä järjestämään juhlia – juhliminen on tärkeää!

Lisäksi halusimme tavoittaa Venuun kautta uusia asiakkaita, jotka eivät koskaan olleet kuulleetkaan Teatterimuseosta. Varsinkin yritysasiakkaat ovat olleet ilahtuneita löytäessään tilaisuuksilleen täysin erilaisen paikan."

2. Miten Teatterimuseo on hyötynyt mukanaolosta Venuu.fi:ssä?

“Olemme tosiaan tavoittaneet uusia asiakkaita, jotka ovat olleet vilpittömän ilahtuneita tilasta. Täysin uusi yleisö, jonka olemme Venuun kautta tavoittaneet on häiden järjestäjät – täällä on häät melkein joka lauantai! Samoin yritysasiakkaita on tullut paljon.

Venuussa saamme tilan ja juhlapalvelut näyttävämmin ja selkeämmin esille kuin pelkästään meidän omilla nettisivuilla. Venuusta asiakkaat löytävät tilan helposti ja uskottavasti ja näkevät, mitä meidän tiloissa voi järjestää.

Venuulla on varmasti ollut vaikutusta yksityistilaisuuksien määrän vahvaan kasvuun. Parhaimpina päivinä tarjouspyyntöjä voi tulla jopa viisi.

Kaikki tulot, joita saamme tapahtumista voidaan käyttää suomalaisen teatteriperinnön vaalimiseen ja museon toiminnan pyörittämiseen.”

Teatterimuseo

3. Miten Venuu toimii arjessa?

“Venuun helppous tekee tilaisuuden järjestämisestä yksinkertaista sekä asiakkaalle, että minulle. Erityisesti pidän siitä, että palvelu muistuttaa minua, jos en ole kolmen päivän kuluessa muistanut vastata tarjouspyyntöön. Se on hyvä, ettei tilaisuuksia mene ohi suun!

Vaikka tarjouspyyntöjä ja kyselyitä tulee Venuun kautta paljon, tilanne pysyy kuitenkin hallinnassa. Asiat ovat tallessa yhdessä paikassa ja sieltä näkee, mitä on ollut ja mitä on tulossa.“

4. Mitä muuta haluaisit kertoa yhteistyöstä Venuun kanssa?

“Uskon, että asiakkaat kokevat Venuun helppona palveluna. Se, että erilaisiin tilaisuuksiin ja erilaisille ihmisille löytyy sopivat tilat samasta palvelusta on ihan mahtavaa! Kaikki tarvittava tieto näkyy kerralla ja voi ottaa heti yhteyttä.”

Tutustu tarkemmin Teatterimuseon tiloihin »


Heräsikö kiinnostuksesi?

Oletko kiinnostunut tuomaan tilasi mukaan Suomen suosituimpaan tapahtumatilojen ja -palveluiden verkkopalveluun?

Ota yhteyttä, niin juttelemme mielellämme toimintamallistamme ja sen sopivuudesta teidän yrityksellenne!

myynti@venuu.fi


Lue seuraavaksi:

6 hyvää syytä olla Venuussa

5 + 1 vinkkiä miten saat enemmän asiakkaita Venuun avulla

Roba Lounge: näin uusi tila hyötyi Venuusta