Paljonko teillä kuluu aikaa asiakkaiden tilavierailuihin? Mitä jos asiakas voisikin tehdä virtuaalisen vierailun ja varata tilan suoraan verkossa? Ratkaisu on 3D-tilaesittelyt. Lyhyessä ajassa 3D-esittelyt ovat todistaneet vahvuutensa tuomalla tilan tarjoajille 30% enemmän varauksia ja vähentämällä 70% aikaa vieviä esittelykäyntejä. Varaamalla 3D-kuvauksen nyt Venuun kautta, saat kuvauksen edullisemmin!

5 tärkeintä asiaa 3D-tilaesittelyistä:

  • Säästää aikaa asiakkaiden esittelykäynneistä – sekä tilalta että asiakkaalta.
  • Lisää kauppaa , koska uusien asiakkaiden helpompi hahmottaa tila ja ottaa yhteyttä tiloihin, jotka he jo tietävät itselleen sopiviksi.
  • Edullinen toteuttaa. Hintaluokka vain muutama sata euroa, valmis esittely toimii pitkään!
  • Helppo upottaa, esim. omille verkkosivuille ja Venuu-profiiiin.
  • Täydentää valokuvia ja videota antaen asiakkaalle todenmukaisen käsityksen tilasta.

Mikä on 3D ja miten se eroaa valokuvista ja videosta?

3D-esittely on tuore kuvantamisteknologia, joka perustuu syvyyskameroiden hyödyntämiseen kuvauksessa. 3D-esittelyissä käyttäjä voi netin kautta “kävellä” tilassa vapaasti ja katsella ympärilleen aivan kuin olisi paikan päällä. Tutuin vertailukohta lienee Googlen Street View, jonka käyttökokemus on hyvin samankaltainen. 3D-tilaesittely antaa asiakkaalle todenmukaisen 360-kuvan tilasta sekä realistisen käsityksen mittasuhteista. Tämän ansiosta asiakas voi rauhassa keskittyä juuri hänen tilaisuutensa kannalta relevantteihin puoliin. Lisäksi käyttäjä voi navigoida tilassa 3D-mallin perusteella ja esittelyt toimivat suoraan myös virtuaalitodellisuudessa!

3D-esittely on loistava tapa monipuolistaa tilan esittelymateriaaleja. Valokuvat ovat nopeita selata läpi ja ne antavat hyvän yleiskuvan tilasta. Toisaalta kuvilla on helppo nostaa esiin yksityiskohtia tilasta. Video puolestaan välittää fiilistä ja tunnelmaa ja on hyvää markkinointimateriaalia. 3D-esittely täydentää näitä kahta.

Kattavat kuvat, videot ja 3D-kierros antavat asiakkaalle todenmukaisen ja monipuolisen käsityksen tilasta.

3D-esittelyt nopeuttavat asiakkaan valintaprosessia ja säästävät aikaa.

“Käyttäjät rakastavat 3D-esittelyjä. Tilaan tutustuminen netin välityksellä ei ole ikinä ollut näin lähellä paikan päällä vierailua. Suoria bisneshyötyjäkin on, sillä asiakkaistamme mm. tilavuokraajat ovat raportoineet varausten nousseen 30% ja kohdevierailujen vähentyneen 70% 3D-esittelyjen myötä” kertoo 3D-esittelyjä tuottava Unrealerin toimitusjohtaja Tuomas Kankaanpää.

Mitä paremman ja todenmukaisemman käsityksen asiakas saa tilasta ennakkoon, sitä helpompaa ja nopeampaa hänen on tehdä varauspäätös. Jos esittelymateriaali on tarpeeksi kattava ja luotettava, voi päätös syntyä ilman käyntiä paikan päällä. Tämä säästää sekä tilan tarjoajan että asiakkaan aikaa. 3D-esittelyiden kiistattomien etujen ja niiden kasvavan määrän vuoksi, 3D-tilaesittelyitä on nyt helppo lisätä myös tilan Venuu-profiiliin.

Mitä parempi on asiakkaan ennakkokäsitys tilasta, sitä nopeampi varauspäätös.

3D-esittely on helppo ja kustannustehokas toteuttaa

3D-esittelyn kuvaaminen vaatii erityisen laitteiston, mutta kuvaaminen sujuu ammattilaiselta käden käänteessä. Esimerkiksi Unrealer lupaa toteuttaa kuvauksen parissa tunnissa ja toimittaa editoidun 3D-esittelyn jo samana iltana. Ostajalta 3D-kuvaus vaatii vain mahdollisimman edustavassa kunnossa olevan tilan.

3D-kuvauksen hintalappua ei kannata pelätä. Lopullinen hinta määräytyy tilan koon mukaan mutta Unrealer lupaa, että 3D-kuvauksissa liikutaan samoissa summissa kuin perinteisessä tilan valokuvauksessa. Käytännössä siis vain muutaman sadan euron investoinnilla pääsee käsiksi tilaesittelyiden tulevaisuuteen.

**Varaamalla 3D-kuvauksen Venuun kautta saat 20% alennuksen Unrealerin normaalihinnoista. Kiinnostaako kuvaus tai haluatko kuulla lisätietoja?

Ota yhteyttä Janneen: janne@venuu.fi // 040 822 6006

Ps. Jos 3D-esittely löytyy jo, käy toki päivittämässä se tilaprofiiliin. Tarvittaessa olemme mielellämme avuksi: kumppanit@venuu.fi // 050 527 7183


Lue seuraavaksi:

Vinkit parempaan ja tehokkaampaan Venuu-profiiliin

5 syytä, miksi edelläkävijät luottavat videoesittelyihin

Haluaisitko tuplasti enemmän näkyvyyttä ja lisämyyntiä?