Teettävätkö toistuvat hintakyselyt ja tarjouspyynnöt varattuihin ajankohtiin turhaa työtä? Saatavuuskalenterin ja hintatietojen lisääminen Venuu-profiiliin lisää laadukkaiden varauskyselyiden määrää, jolloin kyselyt johtavat todennäköisemmin kauppoihin.

Saatavuuskalenterin synkronointi Venuu-profiiliin

Varauskalenterista asiakas näkee heti, milloin tila on vapaana ja milloin varattu. Tilan oman saatavuuskalenterin synkronointi Venuu-profiiliin on todella yksinkertaista ja siitä on monia etuja.

Saatavuustietojen hyödyt:

 1. Vähentää turhia kyselyitä jo varatuille päiville ja siten työn määrää.
 2. Asiakas näkee heti, onko tila vapaana, joten varauspäätöksen tekeminen helpottuu.
 3. Päällekkäisten varausten riski pienenee.
 4. Varauskalenteri nostaa profiilin sijoitusta Venuun haussa.

Varauskalenterin synkronoiminen profiiliin onnistuu nk. kalenterisyötteen avulla (iCal-syöte). Syötteen saa lähes kaikista sähköisistä varauskalentereista ja -järjestelmistä (mm. Outlook, Google-kalenteri, Checkfront). Tämä linkki lisätään tilan muokkaussivulla “Varauskalenteri”-osioon, jolloin tiedot päivittyvät automaattisesti tilan profiiliin.

Huomaathan, että mitään yksityiskohtaisia henkilö- tai varaustietoja ei näy profiilissa. Kalenteri ainoastaan näyttää saatavuuden värillä (punainen, keltainen, vihreä). Kalenterista ei myöskään tule mitään lisäkuluja.

Tarkemmat ohjeet kalenterin synkronoimiseen löydät täältä.

Voit myös olla yhteydessä asiasta Venuun kumppanitiimiin (kumppanit@venuu.fi, 050 527 7183 )

Paketti- ja hintatietojen lisääminen Venuu-profiiliin

Profiileihin on nyt mahdollista lisätä paketti- ja hintatietoja, kuten kokous-, juhla- ja elämyspaketteja sekä tilavuokran tarkat hinnat. Paketeilla on helppo kommunikoida asiakkaille eri tilaisuuksien sisältöjä sekä hintatietoja.

Hintatietojen ja pakettien edut:

 1. Kyselyt johtavat huomattavasti varmemmin kauppoihin.
 2. Vähentää työtä tarjousten tekemisestä, sillä asiakas voi valita itse valmiista vaihtoehdoista sen, josta on kiinnostunut.
 3. Eri hinta- ja pakettivaihtoehdot kommunikoivat selkeästi, mihin käyttötarkoituksiin tila ja palvelut soveltuvat. Lisäksi asiakas saa vähintään alustavan käsityksen hinnoista.
 4. Profiilin sijoitus Venuun haussa paranee.

Mahdollisia hinnoittelumuotoja ovat: kiinteä hinta, hinta / hlö, kiinteä tilavuokra, vuokra / tunti, myyntitakuu sekä myyntitakuu / tunti.

Paketteja on mahdollista luoda kokousten, juhlien sekä elämysten ja aktiviteettien ympärille. Lisäksi erilaiset tilavuokrapohjaiset paketit ovat mahdollisia:

 • Tilavuokra: tuntihinnoittelu, päivävuoro, iltavuoro, koko päivä, koko viikonloppu sekä pidemmät varaukset
 • Kokouspaketit: puolen päivän kokous, koko päivän kokous, kahden päivän kokous, lyhyt kokous, aamiaiskokous, lounaskokous sekä iltakokous
 • Juhlapaketit: häät, pikkujoulut, saunaillat, illallispaketit sekä muut juhlat (esim. polttarit)
 • Elämys- ja aktiviteettipaketteja on helppo räätälöidä erilaisten aktiviteettien ympärille.

Tarkkojen hintatietojen ja pakettien lisääminen profiiliin on toistaiseksi mahdollista vain Venuun asiakaspalvelun avulla. Apua tähän saat Venuun kumppanitiimiiltä (kumppanit@venuu.fi, 050 527 7183 ).
 

Hinta- ja pakettitiedot sekä varauskalenteri Venuu-profiilissa:

Saatavuuskalenterin ja hintatietojen lisääminen Venuu-profiiliin


Lue seuraavaksi:

Usein kysytyt kysymykset 1/3 – Raportointi

Usein kysytyt kysymykset 2/3 – Laskutus

Usein kysytyt kysymykset 3/3 – Yleiset kysymykset

3D-esittelyt: enemmän varauksia, vähemmän esittelykäyntejä