Tilojen esittelyissä valokuvat ja videot alkavat jo olla peruskauraa – nyt panostetaan näyttäviin 3D-esittelyihin!

3D-kuvausten tekniikka kehittyy koko ajan ja hinnat ovat tulleet rytinällä alas, joten nyt on hyvä aika panostaa! 3D-esittelyiden avulla potentiaaliset asiakkaat saavat parhaan kuvan tilastasi, joskus esittely voi korvata myös tilavisiitin.

3D-esittelyn hyödyt tapahtumatilalle:

  • Säästää aikaa: vähemmän turhia esittelykäyntejä, vähemmän ajan haaskausta sekä sinulle että asiakkaalle.
  • Lisää kauppaa. Parempi ennakkokäsitys = nopeampi varauspäätös, sillä uusien asiakkaiden on helpompi hahmottaa tila ja kuvitella tilaisuutensa paikan päälle.
  • Edullinen toteuttaa. 3D-kuvausten hinta alkaen 290€ + ALV.
  • Helppo käyttää markkinoinnissa sekä upottaa kotisivuille ja Venuu-profiiliin.
  • Täydentää valokuvia ja videoita. Asiakas saa todenmukaisen käsityksen tilasta, ja kokee sen luotettavammaksi, kun tilan voi nähdä kokonaisuudessaan jo verkossa.

3D-esittelyiden parhaimmistoa

Innovation House Finland

3D-esittely on noussut Innovation House Finlandilla tärkeään rooliin asiakaskokemuksessa.

“Olen erittäin tyytyväinen toimivaan lopputulokseen. Kuvaukset sujuivat hyvin ja ammattitaitoisesti, eikä vaatinut meiltä muuta kuin ohjeistuksen ja ovien avaamisen." -Katja Aalto, Innovation House.

Katso esittely: Innovation House Finland

Majakkalaiva Relandersgrund

“Tarve näytöille paikan päällä on vähentynyt. Se on merkittävää oman elämän ja ajankäytön kannalta. On coolia, että asiakkaat pääsevät tutustumaan tilaan vielä paremmin kuin kuvista ja videosta.” -Juuso Karjalainen, Relandersgrund

Katso esittely: Majakkalaiva Relandersgrund

Espoon Kartano

Espoon Kartanolle toteutettiin laajempi kokonaisuus, joka sisälsi tilojen valokuvauksen, esittelyvideon sekä 3D-kuvaukset.

“Kuvaukset meni hyvin ja työskentely oli vaivatonta. Olemme olleet tyytyväisiä ja asiakkaat ovat myös kehuneet ja tykänneet esittelyistä. 3D-esittely on vähentänyt esittelykäyntejä paikan päällä.” -Kimmo Saarto, Espoon Kartano

Katso esittely: Espoon Kartano

Olisiko aika päivittää kuvasi ja videosi?

Kauttamme järjestyy kätevästi myös premium-tason valokuvaukset sekä videotuotannot. Tällä hetkellä kuvauksia toteutetaan pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa.

Kuvat on hyvä uusia säännöllisin väliajoin, jotta vaikutelma tilasta pysyy freesinä ja todenmukaisena. Vähintään isompien remonttien tai muiden muutosten jälkeen kuvat kannattaa päivittää.

Videot toimivat hyvin paitsi profiileissa myös erilaisissa mainoskampanjoissa sekä fiiliksen välittäjänä. Vanha venuulainen sanonta kuuluukin: video on kingi.

Tässä pari esimerkkiä valokuvauksista ja videotuotannoista:

Ravintola Keilalahti

Keilaniemi Ravintolat - Venuu.fi

Katso kaikki Ravintola Keilalahden kuvat

Espoon Kartano

Katso myös Espoon Kartanon kuvat ja 3D-esittely


Varaamalla kuvaukset Venuun kautta saat 20% alennuksen yhteistyökumppanimme Unrealerin normaalihinnoista. Kiinnostuitko? Lisätiedot ja tarjouksen antaa Janne Vottonen:

janne@venuu.fi / 040 822 6006

Ps. Jos 3D-esittely löytyy jo, kannattaa käydä päivittämässä se tilaprofiiliin! Tarvittaessa olemme avuksi: kumppanit@venuu.fi // 050 527 7183


Löydä kaikki Suomen parhaat tapahtumatilat:

Juhlatilat | Kokoustilat | Hääpaikat | Saunatilat


Lue seuraavaksi:

3D-tilaesittelyt: enemmän varauksia, vähemmän esittelykäyntejä

Vähemmän turhia kyselyitä: lisää saatavuuskalenteri ja hintatiedot Venuu-profiiliin

Vinkit parempaan ja tehokkaampaan Venuu-profiiliin