Onko Venuu-profiilisi täyttä timanttia, mutta se ei silti nouse tilahaun kärkipäähän? Ei hätää, profiilin sijoituksen nostaminen Venuu.fi:n haussa on nyt mahdollista. Mutta miten homma oikein toimii?

staging.venuu.fi_tilat

Mistä hakunostoissa on kyse?

Tähän mennessä kohteelle on voinut ostaa näkyvyyttä Venuun ulkoisissa kanavissa kuten laskeutumissivuilla, blogissa, uutiskirjeissä ja somessa.

Hakunosto on ensimmäinen Venuun palvelussa, tilahaussa toimiva lisänäkyvyystuote, joka mahdollistaa Venuu-profiilin nostamisen tilapäisesti Venuun tilaisuustyyppi- ja kaupunkikohtaisen haun kärkipäähän, halutun haun ensimmäiselle sivulle.

Hakunosto pähkinänkuoressa:

  • Nostoja myydään tilaisuustyypeittäin ja kaupungeittain.
  • Nostettu kohde näkyy, kun asiakkaan hakukriteerit kohtaavat nostetun profiilin kanssa.
  • Nostoja myydään kuukausikohtaisilla sopimuksilla joko jatkuva-aikaisesti (toistaiseksi voimassa) tai määräaikaisesti.
  • Hakunostoja voi varata myös tulevaisuuteen, toisin kuin esimerkiksi laskeutumissivupaikkoja.
  • Huom! Hakunostoja on tarjolla rajallinen määrä. Haun ensimmäiselle sivulle on edelleen mahdollista nousta panostamalla profiilin laatuun ja vastausnopeuteen.

Miksi ja millon hakunostoa kannattaa hyödyntää?

Nostettu profiili nousee hakutulosten ensimmäiselle sivulle ns. "timanttipaikoille" hakutulosten kärkeen. Hakunosto siis tuo huomattavaa näkyvyyttä ja siten enemmän kyselyitä ja kauppaa. Timanteilla merkityt timanttinostopaikat kertovat asiakkaalle, että kyseessä on suositeltu ja erityisen toimiva tila hänen hakemillaan kriteereillä.

Profiilin katselumäärät vähintään tuplaantuvat, isoimmissa kaupungeissa jopa kymmenkertaistuvat!

Hakunosto on hyvä keino vauhdittaa näkyvyyttä ja myyntiä esimerkiksi hiljaisempina ajankohtina, uuden kohteen lanseerauksessa tai tietyn tapahtumasesongin aikana, esim. pikkujoulukauden ollessa kuumimmillaan.

Miten voin ostaa hakunoston?

Hakunostot ovat pysyvä ja hyväksi havaittu osa Venuun lisänäkyvyysvalikoimaa. Ota rohkeasti yhteyttä niin teemme sinulle hakunostoista parhaan mahdollisen tarjouksen:

myynti@venuu.fi

Lue seuraavaksi:

6 syytä, miksi hyvät valokuvat lisäävät myyntiä. Katso parhaat toteutukset!

Vähemmän turhia kyselyitä: tuo saatavuuskalenteri ja hintatiedot Venuu-profiiliin

3D-esittelyt: enemmän varauksia, vähemmän esittelykäyntejä